De Kracht van U

Ieder mens is uniekEvaluatie en nazorg

Het traject wordt altijd afgesloten met een evaluatie om te toetsen in hoeverre het begeleidingsplan heeft bijgedragen aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Tevens bieden wij nazorg van 3 maanden. Tijdens deze periode kun je telefonisch contact opnemen met je therapeut.

Vergoeding zorgverzekeraar

Holistisch therapie en coaching valt onder de alternatieve psychosociale zorg. De trajecten van de Kracht van-U worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Bespreek met je werkgever de mogelijkheden. De meeste werkgevers hebben een individueel loopbaanbudget, deze kan eventueel worden ingezet voor jouw persoonlijk ontwikkeltraject. Vanuit de Kracht van-U kunnen we jou ondersteunen bij het gesprek met je werkgever.

Facturatie

Na het intakegesprek en de vaststelling van jouw begeleidingsplan ontvang je de factuur voor het traject. Deze dient binnen 5 werkdagen te zijn voldaan. Het is mogelijk om het bedrag in 2 termijnen te betalen, vraag naar de mogelijkheden tijdens het intakegesprek.

Bedrijven

Voor bedrijven gelden aparte tarieven die op aanvraag en via een offerte worden aangeven. De bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Verhinderd of annuleren

Indien je verhinderd bent of de afspraak wil annuleren ,verzoeken wij dit minimaal 24 uur van tevoren door te geven. Afspraken die te laat worden afgezegd worden alsnog in rekening gebracht.